header site 1404
22
تیر1404
همگام با فناوری، هم‌پیمان با حراست؛ برای آینده‌ای روشن

همگام با فناوری، هم‌پیمان با حراست؛ برای آینده‌ای روشن

22
تیر1404
دو تفاهم نامه احداث مدرسه در برخوار منعقد شد

دو تفاهم نامه احداث مدرسه در برخوار منعقد شد

18
تیر1404
آیین کلنگ‌زنی دومین مدرسه مهندس اصغر کاشانی برگزار شد

آیین کلنگ‌زنی دومین مدرسه مهندس اصغر کاشانی برگزار شد

17
تیر1404
کلنگ‌زنی چهار مدرسه شش‌کلاسه در شهرستان های دهاقان و شهرضا

کلنگ‌زنی چهار مدرسه شش‌کلاسه در شهرستان های دهاقان و شهرضا

17
تیر1404
بررسی ۱۱ پروژه مدرسه‌سازی سمیرم با حضور مدیرکل نوسازی مدارس اصفهان

بررسی ۱۱ پروژه مدرسه‌سازی سمیرم با حضور مدیرکل نوسازی مدارس اصفهان

16
تیر1404
دو تفاهم نامه احداث مدرسه در ورزنه و ناحیه یک اصفهان منعقد شد

دو تفاهم نامه احداث مدرسه در ورزنه و ناحیه یک اصفهان منعقد شد

12
تیر1404
تفاهم نامه احداث مدرسه خیّرساز ۶ کلاسه در جندق منعقد شد

تفاهم نامه احداث مدرسه خیّرساز ۶ کلاسه در جندق منعقد شد

13
تیر1404
شروع مجدد عملیات اجرایی مدرسه حبیب الهی گلپایگان پس از ۷ سال توقف

شروع مجدد عملیات اجرایی مدرسه حبیب الهی گلپایگان پس از ۷ سال توقف

10
تیر1404
هنرستان‌های جوار صنعت، حلقه‌ای مؤثر در اتصال دانش و مهارت به صنعت

هنرستان‌های جوار صنعت، حلقه‌ای مؤثر در اتصال دانش و مهارت به صنعت

09
تیر1404
تفاهم نامه احداث ۱۷۱ کلاس درس با خیرین اصفهان منعقد شد

تفاهم نامه احداث ۱۷۱ کلاس درس با خیرین اصفهان منعقد شد

08
تیر1404
خبر تعطیلی ۴٠٠ مدرسه به علت فرونشست فاقد وجاهت و صحت است

خبر تعطیلی ۴٠٠ مدرسه به علت فرونشست فاقد وجاهت و صحت است

05
تیر1404
مشارکت خیرین در امر مدرسه‌سازی گام بزرگی در تحقق عدالت آموزشی / حمایت دولت از نهضت تحولی مدرسه سازی در کشور

مشارکت خیرین در امر مدرسه‌سازی گام بزرگی در تحقق عدالت آموزشی / حمایت دولت از نهضت تحولی مدرسه سازی در کشور

«
»
14030824 1 افتتاح مدارس با حضور وزیر
tele0002
 
×

پیام

PLG_KUNENADISCUSS_DEPENDENCY_FAIL
×

هشدار

JUser: :_بارگذاری :نمی توان کاربر را با این شناسه بارگذاری کرد: 496
 افتتاح مدرسه خیرساز زنده یاد حاج جعفر ناظمی هرندی در شهرستان هرند
دبیرستان زنده یاد حاج جعفر ناظمی هرندی در شهرستان هرند با تأمین اعتبار از سوی خیر مدرسه ساز حاج جعفر ناظمی هرندی به بهره برداری رسید.
 
در مراسم افتتاح مدرسه زنده یاد حاج جعفر ناظمی هرندی که امروز (سه شنبه_۲ آذرماه) برگزار شد، سرپرست اداره کل نوسازی مدارس استان اصفهان، معاون مشارکت‌های مردمی نوسازی مدارس، مدیرکل آموزش و پرورش استان، رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل مجمع خیرین مدرسه ساز استان، جمعی از خیرین مدرسه ساز و حسن اکلیلی سفیر مدرسه سازی استان اصفهان حضور داشتند.
مدرسه زنده یاد حاج جعفر ناظمی هرندی با زیربنای ۹۹۶ متر مربع، متراژ محوطه سازی 4560 متر مربع، متراژ زمین ۵۷۶۸ متر مربع، متراژ دیوارکشی ۱۸۰ متر طول و با سازه اسکلت بتنی احداث شده است.
این مدرسه شامل ۹ باب کلاس درس، ۲ باب اتاق اداری و معلم، یک سالن چندمنظوره، آزمایشگاه، کارگاه و کتابخانه است.
🔹دکتر مجتبی ملااحمدی_رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین مدرسه ساز استان اصفهان در مراسم افتتاح این دبیرستان، با قدردانی از نگاه بلند خانواده مرحوم ناظمی، اظهار کرد: آموزش اساس توسعه هر کشور است و هیچ راهی برای رسیدن به توسعه کشور وجود ندارد مگر اینکه دانش آموزان در مدارس تحصیل کنند و بتوانیم گام‌های توسعه را برداریم.
وی با بیان اینکه فرهنگ کار خیر در کشور به عنوان یک اصل در دستور کار همه مردم ما قرار دارد، گفت: در شهر خیر خیز هرند ۱۲ پروژه مدرسه سازی درحال احداث است که نشان دهنده فکر و نگاه بلند مردم این دیار به آموزش و پرورش است.
رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین مدرسه ساز استان خطاب به خانواده مرحوم ناظمی گفت: شما فقط یک مدرسه نساختید، شما برج های عاطفه و ایثار را ساختید و فرهنگ ایثار و گذشت را در جامعه نهادینه کردید.
وی از حضور خیرین به عنوان یک فرصت یاد کرد که باید از این فرصت استفاده کرد و افزود: در طرح آجر به آجر چند خیر می‌توانند بانی خیر شوند و ساخت یک مدرسه را به عهده بگیرند تا همه در این کار بزرگ سهیم باشند.
🔹ترابی_فرماندار شهرستان هرند نیز ضمن گرامیداشت یاد و خاطره مدیرکل فقید نوسازی مدارس مهندس میربُد و خیر گرانقدر زنده یاد ناظمی با قدردانی از خیرین مدرسه ساز، گفت: در اسلام تعلیم و تربیت از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است و دین اسلام با خواندن و نوشت آغاز شده است، چراکه تعلیم و تربیت نقش مهمی در توسعه و پیشرفت کشور دارد و یکی از مولفه‌هایی که در این راستا نقش ویژه‌ای دارد ساخت مراکز آموزشی است.
وی با بیان اينکه نماد اصلی و عامل توسعه هر کشوری، نظام آموزش و پرورش آن کشور است، افزود: خیرین سرمایه های هر کشور هستند و شهرستان هرند گنجینه فاخری از این سرمایه ها دارد.
فرماندار هرند با اشاره به وجود مدارس فرسوده در شهرستان هرند، از خیرین درخواست کرد برای بازسازی این مدارس مشارکت کنند و گفت: پروژه‌هایی به صورت مشارکتی شروع شده که تعهد خیرین به اتمام رسیده و منتظر اعتبارات دولتی است تا هرچه زودتر به بهره برداری برسد.
🔹همچنین محمد اعتدادی_مدیر کل آموزش و پرورش استان اصفهان با گرامیداشت یاد مرحوم حاج جعفر ناظمی هرندی، گفت: دست همه خیران را می بوسم و قدردان این کار ارزشمند شما هستیم.
وی با اشاره به وضعیت ساخت و ساز واحدهای آموزشی در استان توسط خیرین و نگاهی به رشد علمی و فرهنگی استان پس از انقلاب، گفت: برکت انقلاب اسلامی باعث حضور جدی خیرین در این عرصه شده و ما به وجود خیرین افتخار می‌کنیم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اظهار امیدواری کرد مشارکت خیرین در امر مقدس مدرسه سازی همچنان ادامه داشته باشد و گفت: هرند جزو شهرستان‌های رو به رشد آموزشی و تربیتی استان است و از همه کسانی که دغدغه مسائل آموزشی و تربیتی فرزندانمان را دارند قدردانی می‌کنم.
 
 
760 14000902 1
 
760 14000902 2
 
760 14000902 3
 
 
 

توزیع آموزشگاه ، کلاس و دانش آموز :

ابتدایی دوره اول و دوم

 تعداد کلاس :14006 تعداد دانش آموز : 362770 درصد دانش آموزان 55.2%
 
 

متوسطه دوره اول و دوم

تعدادکلاس: 13090 تعداد دانش آموز : 293975 درصد دانش آموزان 44.8
 
 

جمع کل دولتی

تعدادکلاس: 27096 تعداد دانش آموز : 656745 درصد دانش آموزان 100%
 
 

لینک های مرتبط

  • 1
  • 2
  • 3

آخرین به روز رسانی سایت

«
»

آدرس بر روی نقشه

 

آمار بازدید

امروزامروز1156
دیروزدیروز1608
هفته جاریهفته جاری2599
ماه جاریماه جاری23548
کل بازدیدکل بازدید2726823

اطلاعات تماس

اصفهان ، خیابان باغ گلدسته ، روبروی بازار هنر ، اداره کل نوسازی مدارس استان اصفهان
031-32222889
031-32223092
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید