header site 1404

×

پیام

PLG_KUNENADISCUSS_DEPENDENCY_FAIL
×

هشدار

JUser: :_بارگذاری :نمی توان کاربر را با این شناسه بارگذاری کرد: 496

خیرین برگ های زرینی در عرصه عمران و آبادانی تاریخ ایران رقم زدند

وزیر آموزش و پرورش در بیست و هفتمین همایش ملی تکریم خیرین مدرسه ساز کشور:

خیرین برگ های زرینی در عرصه عمران و آبادانی تاریخ ایران رقم زدند

علیرضا کاظمی در جمع خیرین گفت: « بالاترین سرمایه ملی ما همین جمعی هستند که امروز به نمایندگی از خیرین کشور حضور دارند. »
 
14041106 وزیر در جشنواره ملی

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان نوسازی مدارس کشور ؛ بیست وهفتمین رویداد ملی تکریم خیرین مدرسه ساز کشور دوشنبه ششم بهمن ماه ؛ با حضور مسعود پزشکیان رییس جمهور ، علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش ، مدیران ارشد ملی و استانی و بیش از 1000 نفر از خیرین و مرتبطین با نهضت مدرسه سازی کشور در مرکز همایش های بین المللی ایران برگزار شد.

علیرضا کاظمی؛ وزیر آموزش و پرورش، در این رویداد ملی ،با ابراز خرسندی از حضور در این همایش، اظهار کرد:

« به نمایندگی از جامعه تعلیم و تربیت کشور از حضور رئیس جمهور در این همایش قدردانی می کنم که با توجه مشغله های فراوانی که دارند در این جمع حضور پیدا کردند. »

وی در ادامه با قدردانی از جامعه خیرین مدرسه ساز کشور، افزود:

« این همایش با تمامی جلساتی که در کشور  برگزار می شود تفاوت دارد چرا که در این همایش از تمامی نقاط ایران، انسان های نیک اندیشی با قلب های دلسوز و عاشق وطن و آینده کودکان ایران عزیز حضور دارند. »

وزیر آموزش و پرورش با گرامیداشت یاد و خاطره مرحوم حافظی و مرحوم قفلی، گفت:

« این همایش به صورت استانی نیز برگزار شده  و امروز سی و دومین همایش تکریم خیرین مدرسه ساز در سال جاری است. »

کاظمی با تأکید بر این که خیرین، برگ های زرینی در عرصه عمران و آبادانی تاریخ ایران رقم زدند، گفت:

« بالاترین سرمایه ملی ما همین جمعی هستند که امروز به نمایندگی از خیرین کشور حضور دارند. »

وی ادامه داد:

« در قرآن به انفاق و نیکوکاری اشاره شده است و با حضور خیرین جلوه های زیادی از نیکوکاری در کشور رقم خورده است. »

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به آیاتی از قرآن کریم، خاطرنشان کرد:

« بهترین آرزویی که هر انسان در آخرین لحظات حیات خود دارد، این است که فرصت برگشت داشته باشد تا یک عمل صالح و خیر در دنیا انجام بدهد. »

کاظمی گفت:

« امروز با هم پیمان ببندیم تا برای عمران و آبادانی ایران عزیز، هر کاری از عهده مان بر می آید،  انجام بدهیم. »

وزیر آموزش و پرورش در پایان با دوبیت شعر از فردوسی ؛

"فریدونِ فرّخ، فرشته نبود

ز مُشک و ز عنبر سرشته نبود

ز «داد» و «دَهِش» یافت او نیکویی

تو داد و دهش کن، فریدون تویی"

از خیرین قدردانی و تجلیل کرد.

بیست و هفتمین جشنواره تکریم خیرین مدرسه ساز در سراسر کشور در سطوح استانی و منطقه ای در طول سال برگزار شد و به گفته حمید رضا شاه حسینی رییس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور رقم تعهد خیرین برای مدرسه سازی از عدد 24 همت عبور کرد . در همایش ملی از خدمات بیش از 700 نفر از خیرین برجسته سال تقدیر شد .

آخرین به روز رسانی سایت

«
»

آدرس بر روی نقشه

 

آمار بازدید

امروزامروز157
دیروزدیروز8
هفته جاریهفته جاری179
ماه جاریماه جاری208
کل بازدیدکل بازدید3097497

اطلاعات تماس

اصفهان ، خیابان باغ گلدسته ، روبروی بازار هنر ، اداره کل نوسازی مدارس استان اصفهان
031-32222889
031-32223092
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید